ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2014

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – WINTER OPEN CUP 2014»
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Α)- ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΓΩΝΟΣ :
1.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BEGINNERS BRONZE, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΒΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ASSOCIATE, 
2.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BEGINNERS SILVER, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΒΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ASSOCIATE KAI MEMBER (LICENTIATE),
3.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BEGINNERS GOLD, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΒΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ASSOCIATE – MEMBER (LICENTIATE) – FELLOW,
4.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ OPEN KAI PROFESSIONAL, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
5.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ FORMATION KAI ALL LADIES, ΤΟ 70% ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (LATIN η BALLROOMΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ). ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 30% ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΡΙΑ (3) ΣΗΚΩΜΑΤΑ (LIFTS),
6.- Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ 3 η 5 ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ALL LADIES, HIP HOP, BREAK DANCE KAI FORMATION (5 ΛΕΠΤΑ), ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.
7.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ALL LADIES ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 5 ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 10 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ALL LADIES (LATIN – BALLROOM), ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)  ΣΕ :
-ALL LADIES BRONZE LEVEL (RUMBA,CCC,JIVE – WALTZ, TANGO, QUICKSTEP)
-ALL LADIES SILVER LEVEL (CCC,SAMBA,RUMBA,JIVE – WALTZ,TANGO,VIENNESE WALTZ, QUICKSTEP)
-ALL LADIES GOLD (5LATIN DANCES – 5BALLROOM DANCES)
-ALL LADIES OPEN SHOW
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ OPEN SHOW ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Χ.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Χ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ LATIN η BALLROOM.
8.- ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ HIP HOP KAI BREAK DANCE, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 5 ΕΩΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 10 ΑΘΛΗΤΕΣ η ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ,
9.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ FORMATION, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΑΠΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 4 ΕΩΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 8.
10.- ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ WDC ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΧΕ., ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ – ΧΟΡΟΥΣ – RULES κλπ
11.- ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΘΛΗΤΗ η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΑΧ. 
12.- ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ PRO/AM, Ο ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, η ΑΝΤΡΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΑΜΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ AM/PRO, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (PRO). 
13.- ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΙΜ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ OPEN ΤΩΝ 5 ΧΟΡΩΝ. ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
15..- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014.